Doberman Forum : Doberman Breed Dog Forums - Reply to Topic
Dobermantalk.com Tech Help Desk If you have any site issues, bugs or concerns you would like to report, please post here.

Thread: DT Forum Last Thread Posts Invisible? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Doberman Forum : Doberman Breed Dog Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-26-2018 03:05 PM
doberadmin Ran a rebuild, should be good now. Looks to be an intermittent issue. Let us know if it happens again.

- JB
09-25-2018 08:08 PM
4x4bike ped @ green
Yeah... I switched back to "classic' a long time ago when the new format was giving me grief. It's also easier on my crappy eyes, which are soon to be remedied. I don't like "albino" formats. LOL

John (STJ!)
09-25-2018 07:05 PM
melbrod I use the new skin, Chrome and 50 posts per page, and have for a long time. I think I have had this problem a couple of times fairly recently, but only on the Chicken Thread "The Girls Outside", which is a very long thread. I'm not sure I would even notice on most of our other threads because they generally aren't long enough to go more than two or three pages.

Also Mac OS X El Capitan 10.11.6.

Posts won't show up (both mine and others) and I can't advance to the last page, either by clicking on its number or on "last". As I said on the other thread, even if I go to my list of posts and click on the most recent posts it shows, it won't take me to them. They are actually posted on the thread, though, and show up when I can finally see the whole thread again.

Another thing I noticed which seems weird is that during the time that the system has the problem, it labels an individual post with its own sequential number, which can actually be higher than the total number of posts on the thread. As if it is keeping track of each post and giving it the appropriate individual number, but not updating the total number of posts on the thread.

As far as I can tell, it self-corrects after a day or so. At the moment it seems to be working for me again, but it wasn't this morning.
09-25-2018 06:43 PM
greenkouki Has anyone tried changing so you view more posts per page than the forum default? I have mine set to 50 posts/page and I don't have a problem. You can do this through your user CP under "edit options". I am also using the DT classic skin (brown and tan) from the drop down on the bottom left of the site.
09-25-2018 04:37 PM
4x4bike ped Well... When the mods (and "super" mods) have the same problem, I guess there is a PROBLEM. LOL

I recently cured a bunch of issues (not DT) by restricting my Ad Blocker. I had it on full tilt boogey. No longer. All my issues were while using Safari. Using Chrome eliminated all problems. Still, I see no reason to have to switch back and forth. Especially when I am running the most current versions of both and the most current version of mac OS X.

John
Portland OR
09-25-2018 03:52 PM
melbrod Same problem here. Admins, see new thread about this topic:

https://www.dobermantalk.com/private...t-display.html
09-25-2018 03:21 PM
MeadowCat I currently cannot get the last page of this thread to load. It just keeps taking me back to the same (old) page. https://www.dobermantalk.com/non-dob...tside-355.html

So...same issue cropping up. Not loading new posts.
09-12-2018 03:23 PM
doberadmin
Quote:
Originally Posted by Coco Loco View Post
I used to type in the name but now I have to enter through my browser history.
Have you tried adding the new URL with the HTTPS to your bookmarks/favorites?

- Cricket
09-11-2018 02:48 PM
Coco Loco I used to type in the name but now I have to enter through my browser history.
09-11-2018 01:38 PM
doberadmin Running a rebuild of thread information to shake those hidden posts loose again.

Quote:
Originally Posted by Coco Loco View Post
I am having a similar problem. When I sign in it doesn't show I am signed in. If I go into a thread and post something I then show up as active but I cant always find my last post if I go back into the thread. I dont even know if my posts are showing up?!
How do you typically come to the site? By email notification, by bookmark, or by manually typing the name in?

Kevin
09-10-2018 09:08 PM
Coco Loco Geez it's nice to see we have such speedy tech support. Or maybe this thread is invisible?????
09-08-2018 09:37 PM
Coco Loco I am having a similar problem. When I sign in it doesn't show I am signed in. If I go into a thread and post something I then show up as active but I cant always find my last post if I go back into the thread. I dont even know if my posts are showing up?!
08-29-2018 10:50 PM
melbrod It's all working and back up to date now. Weird....
08-29-2018 04:53 PM
melbrod Just posted on thread https://www.dobermantalk.com/non-dob...tside-202.html

The thread data showed that I was the last one to post, but my display for that thread is stuck on page 102 and won't let me go on to page 103; I don't know if my post is there or not. I think my new post would have been the first post on that next page.

Since then it looks like there has been another post after mine, but I'm still stuck on pg. 102.

If I go to the function find all posts (by me), it shows the beginning line of the missing post, but when I click on it there, it still won't display it for me.
Same thing if I search for the post made by the next poster (LadyDi), it shows up in the post list, but clicking on it it just goes to the last post on page 102 (post 10100).
08-24-2018 11:40 AM
doberadmin I was able to get to the last page on the thread. I'm going to get it reported to out techs to do a bit off digging.

Niall
08-23-2018 02:32 PM
MeadowCat It happens to me most often with this thread: https://www.dobermantalk.com/non-dob...ml#post4033307
08-23-2018 02:13 PM
spocksdad
Quote:
Originally Posted by doberadmin View Post
It seems like this thread isn't having that issue anymore, https://www.dobermantalk.com/doberma...ml#post4032917
Do you have another example of the last page issue?
When you do see it, can you mark the time and date of when it happened?
It'll be very useful for the techs.

Ed

Ed- The last page post issues all clear after a time. (sometimes hours)
I'll have to send you a PM next time a post disappears with the thread link included.

Thanks
08-23-2018 01:05 PM
MeadowCat I've had this happen to me.
08-23-2018 12:46 PM
ECIN Ed - For me - It was Tread Need your Thoughts - The last post was on 5/12 = then I posted on 8/12 - - the 8/12 took ? Maybe over night to appear - It may not been that long - but the funny thing is - I think it was Mel to first reply - yet I could not see that my post had gone threw -

Thanks

Doc
08-23-2018 12:12 PM
doberadmin It seems like this thread isn't having that issue anymore, https://www.dobermantalk.com/doberma...ml#post4032917
Do you have another example of the last page issue?
When you do see it, can you mark the time and date of when it happened?
It'll be very useful for the techs.

Ed
08-22-2018 09:37 PM
spocksdad MB- That happened to me once. Submitted a post but it didn't appear in thread. I waited a while and resubmitted a 2nd post, then both posts appeared on the thread, so I had to edit last one to change to "Sorry, Double post"
08-22-2018 08:17 PM
melbrod I just got a post cannot be posted because "the token has expired" message. Whatever that means.

I retyped the post and it showed up immediately. I don't know if the original is going to show up later. And I don't know if this is part of the same problem.
08-22-2018 01:30 PM
spocksdad DobeAdmin,

Thanks for reply.

This is permalink to post on Pg. 2 of thread to which I replied but answer was not visible for over 3 hours later:
https://www.dobermantalk.com/doberma...ml#post4032917

When post was finally visible, it was at beginning of new page 3 of thread.

This is 2nd time this has happened, both being at end of thread page, starting a new page.
08-22-2018 12:46 PM
doberadmin This is an aggressive cache issue.
The thread is not synced up thus, the last page issue appears.
Can you grab me the link to the thread?
I'll have a look into this.

Ed
08-22-2018 08:24 AM
LadyDi Thought's are with you tonight........peace be with you and yours ...always....
This thread has more than 25 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome